Je auto laten wrappen is een investering. Het is een goede manier om je auto een nieuwe look te geven, zonder dat je gelijk een compleet nieuwe auto hoeft te kopen. Wat leuk is aan het wrappen van je auto, is dat je het vaker kunt doen. Je kunt eens in de zoveel maanden of jaren wisselen van kleur. Wrappen is ook een geweldige oplossing voor bedrijven die graag reclame willen maken met hun auto. Een goede manier om je bedrijf op de kaart te zetten. Natuurlijk wil je deze extra investering wel goed beschermen. Dat kun je het beste doen met een goede autoverzekering

De waarde van een wrap 

Een wrap kan je auto een nieuwe look geven, zonder dat je de originele laklaag hoeft te veranderen of te beschadigen. Een goede wrap kost echter ook wat. Je betaalt immers voor het werk, het materiaal en de afwerking. Een volledige wrap van een auto kan wel een paar duizend euro kosten. Dit voegt een aanzienlijke waarde toe aan je auto. Het is belangrijk dat jouw verzekering is afgestemd op deze toegevoegde waarde. Als die wrap namelijk beschadigd raakt, dan kunnen de kosten voor reparatie of vervanging hoog oplopen. Je wilt natuurlijk liever niet zelf opdraaien voor deze kosten. 

De beste bescherming voor jouw auto 

Een gewrapte auto is natuurlijk super mooi. Daarom heb je het ook laten doen. Het nadeel is dat anderen zo’n auto vaak ook mooi vinden. Als jouw auto een speciale look heeft gekregen door de wrap, dan is de kans groot dat je auto ook bij anderen opvalt. Dit kan ertoe leiden dat je auto extra aandacht trekt. Dit is natuurlijk gaaf, maar het kan ook negatieve gevolgen hebben. Sommige mensen hebben helaas de neiging om aan andermans spullen te komen zonder toestemming. Een gewrapte auto kan een doelwit worden van diefstal, inbraak of vandalisme. Om hoge kosten hierdoor te voorkomen is een goede autoverzekering heel belangrijk. In dit geval wil je zeker voor een WA+ of All Risk verzekering kiezen. 

Informeer je verzekeraar 

Als je een verzekering afsluit voor je gewrapte auto is het altijd slim om de verzekering te laten weten dat je auto gewrapt is. Dit kan namelijk invloed hebben op de waarde van je auto. Het is maar beter dat je dit vooraf aangeeft, dan kun je problemen bij een eventuele schadeclaim voorkomen. Het is een kleine moeite en dan heb jij in ieder geval jouw deel gedaan. 

Overtuigd dat u uw auto wilt laten wrappen?

 

Autowrap aanvragen

Autowrap aanvragen